Dadirri cardigan

Tijdens de patroontest van de Quokka was Marte van Compagnie M. al bezig met het ontwerpen van een nieuw breipatroon, deze keer een cardigan. Na de succesformule van de eerste trui heb ik geen seconde getwijdeld om opnieuw mee te testen.

trui9c_2017.jpg

Deze keer brei je twee proeflapjes, eentje met bolletjessteek (“de blister stitch” ) en eentje in tricot. Met de maten van je proeflapjes en de lengte en de borstomtrek van jouw kind wordt er terug een patroon op maat berekend. Ideaal dus om hetzelfde patroon meermaals te gebruiken met verschillende soorten wol. Deze keer wordt er omwille van de bolletjes wel geadviseerd om maximaal naalden 5,5 te nemen.

trui6a_2017 trui6d_2017

Het rugpand en de mouwen zijn in tricotsteek, maar wie mij kent weet dat ik egaal niet zo leuk vind. Daarom breide ik twee flamingo’s op het rugpand…

trui9a_2017 trui6c_2017

Ga snel naar de shop, want tot 17 december krijg je met de code DADIRRI10 10% korting op het patroon dat beschikbaar is voor kinderen van 3 maand tot 14 jaar en zowel voor meisjes als jongens kan gebreid worden!

trui9d_2017

En zoals je kan zien werd hier ook een tweede versie getest voor ons 8 maand oude neefje, morgen meer dus …

2 reacties op “Dadirri cardigan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *