Dadirri cardigan 2

Hoewel de blister stitch (de bolletjes in het voorpand) er complex uitziet, breit de dadirri cardigan heel vlot. Vandaar dat ik na een eerste geslaagde versie ook nog een tweede testversie breide. Deze keer een jongensversie voor ons 8-maand oude neefje.

trui7d_2017

Ik breide bijna elk deel twee keer, aangezien een aantal parameters in het ‘patroon-op-maat’ nog niet helemaal correct waren. Maar daar dient een patroontest toch voor en we breien graag, dus … geen probleem, want eind goed al goed… .Het truitje past prima, hoewel de mouwtjes toch wat korter mochten zijn (korte armpjes en geen truitje in huis om mee te vergelijken …)

trui7e_2017

Dankzij de online-calculator wordt ook voor baby’s een patroon op maat berekend.  Als je nog niet overtuigd bent, bekijk dan zeker nog eens onderstaande foto’s. Als je wel al overtuigd bent (dan mag je natuurlijk ook de foto’s bekijken) haast je dan snel naar de shop.

trui7c_2017trui7f_2017

En ja, ook hier wilde ik geen egale achterkant, dus haakte ik nadien drie streepjes op de rug om zo het kleuraccent van het voorpand terug te laten komen …

trui7g_2017
En dan is het nu uitkijken naar de damesversie, want wat zou ik het zelf leuk vinden om er eentje voor mezelf te maken …

1 reactie op “Dadirri cardigan 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *