Naaiweekend…

Elk jaar is het uitkijken naar eind november, want dan gaan we op naaiweekend. Dat is niet alleen ontspannend, gezellig, leerrijk, … je kan ook eens gewoon doorwerken aan een aantal projecten en zo je to-sew-lijstje korter maken (alhoewel, lukt dat ooit?)

De komende dagen en weken (ja ik naaide ook een aantal kadootjes …) zullen hier dus een aantal creaties de revue passeren…

Ik naaide heel wat Sofilantjes-patronen. Zo maakte ik voor de eerste keer een vivax-kleedje in een superzacht sweater-stofje.

Luna was onmiddellijk dolenthousiast, voornamelijk omwille van de flamingo’s en de superzachte binnenkant. Zelf heb ik zo mijn twijfels. Laat ik het als kleedje, laat ik gewoon de onderste boord weg, of maak ik er eerder een sweater van door de streepjesboord hoger te zetten. Ik weet het echt niet, suggesties?

En dat poseren voor de camera, dat lukt ondertussen zonder aanwijzingen …

3 reacties op “Naaiweekend…

  1. Mss de boord weg laten, zo wordt het een warm koddig kleedje voor op dikke kousen. Of het kleedje iets korter en de boord smaller dan het kleedje, precies een extra lange sweater, ofwel gewoon laten, keuze genoeg.?

  2. Ik vind het super, maar dat weet je al, uw werkjes zijn prachtig. De boord onderaan misschien wat fijner maken. Als sweater ook mooi, maar ik ga voor het kleedje.?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *