Back to school 1

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan deze fantastische zomervakantie. Er werd hier de voorbije twee maand weinig genaaid en geknutseld, te mooi weer. En wat wel gemaakt werd, kreeg hier nog geen plaatsje omdat ik ’s avonds ook liever buiten zat dan achter mijn pc …

Zo is het al een eind geleden dat hier een fuchsia rugzak en een blad witte glitterflex van Feeërieke in de brievenbus zaten. Iets met uitstelgedrag en werken tegen deadlines enzo zorgde ervoor dat alles pas vorige week terug in the picture kwam.

cameo9a_2018

Luna gaat komend schooljaar naar de zwemclub en het waterballet, hoog tijd dus voor een nieuwe ‘zwem’tas (een rugzak is veel hipper).  Toen ik haar vroeg wat ze op de rugzak wilde, wist ze het meteen … poesjes.
Even online rondzoeken, traceren, de cameo laten uitsnijden en dan alles terug aan de kant leggen. Wat had ik een schrik om alles op die rugzak te strijken.

cameo9b_2018

Maar het is me uiteindelijk gelukt, voldoende bakpapier en handdoeken gebruiken om de risten en de binnenkant te beschermen, alles mooi positioneren en dan persen maar.
Wat is ze tevreden met het resultaat, een roze rugzak met poesjes en bovendien een portie glitter (hoewel het op de foto’s niet zo duidelijk te zien is).

cameo9c_2018

Bovendien kreeg de rugzak onmiddellijk een naamlabel in dezelfde glitterflex. Er zullen er hier nog wel een aantal volgen als cadeautje, want wie kan geen unieke school- of sporttas gebruiken?

1 reactie op “Back to school 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *