winterdip…

Eind januari, begin februari is zo precies de periode dat ik ’s avonds minder creatief bezig ben en makkelijker in mijn zetel hang. Kennen jullie dat ook? Maar een weekje verlof doet wonderen en we zijn er hier weer volop ingevlogen.

Maar beginnen doen we nog met een creatie uit 2017 die nog steeds niet geblogd raakte (want ook daar vond ik precies ‘de tijd’ niet voor). Op naaiweekend maakte ik een hemdkleed voor mezelf.

kleedje18c_2017

Ik verlengde een blousjes’patroon’ en zorgde voor afgeronde zijkanten.

kleedje18a_2017

En dat het liefde op het eerste zicht was met de stof moet ik niet vertellen, ideaal combineerbaar met rood :), en bovendien gebruikte ik ze al in andere kleuren.

kleedje18b_2017

Dankzij dit kleedje vergeet ik even die winterdip en krijg ik onmiddellijk een lente-gevoel… laat die zonnestralen maar komen …

1 reactie op “winterdip…

  1. Ik ging net zeggen…ken dat ?Was al onder de indruk tijdens het naaiweekend, vooral hoe snel je dit in mekaar zette (hoedje af)…en hoe mooi dit geworden is. Ik denk dat je blij bent dat je het binnenkort kan dragen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *