met een hoek af …

Een stofje met de naam Mazing Maths, dat moest hier toch onder de naaimachine belanden. Het lijkt bovendien dat het een stof is die gemaakt is voor een theohemd, de driehoekjes zijn al voorzien in de print …hemd1a_2017
In januari ging ik een dagje naaien op een zo(o)ndag bij zonen 09. Het werd een super gezellige dag en dankzij de tips van Sharon en Isabelle was het hemd op de zoom, de knoopsgaten en de knopen na ook volledig klaar.

hemd1b_2017

Het werd een theo met afgeronde zoom en platte naad en driehoek-details. Dankzij die details kon ik ook spelen met kleur.

hemd1h_2017

hemd1e_2017

En zo is Wout (en de bbq) ook helemaal klaar voor het feest van volgende week…

hemd1d_2017 hemd1c_2017

 

 

3 reacties op “met een hoek af …

  1. Tof Bieke, heel fijn om te zien hoe zo’n Zo(o)ndagresultaat er op de man zelf uit ziet! Geniet van het feest volgende week en misschien tot nog een keertje!

  2. Grappig, ik heb je blog nog maar pas ontdekt en dat merk ik dat we ongeveer in dezelfde periode hetzelfde hemd in dezelfde stoffencombinatie gemaakt hebben. Ik weliswaar voor mijn vader. Het is ondertussen zijn lievelingshemd geworden. Mooie blog trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *