Silhouette blogtour dag 2: kadootjes met labels…

Hoewel de meisjes hier nog volop aan het aftellen zijn naar Sinterklaas begin ik toch uit te kijken naar de dag dat de kerstboom terug de leefkamer opvrolijkt.

Op deze donkere  avonden wordt er hier al wat vaker geknutseld.  Bij jullie ook?  Vandaar ook een inspirerende blogtour, zodat jullie ideetjes kunnen opdoen om de kerstperiode nog leuker te maken. Gisteren beet Biezonder de spits af en er volgt nog vele meer. Zo kan je de komende dagen de kerstcreaties bewonderen van blogcollega’s Spoetniksels (30/11), La vie de Sofie (1/12), Yjonis (2/12), Miss Wobie (3/12) en Vnila (4/12).

Een kerstboom zonder pakjes, dat kan toch niet? Maar hebben jullie dat ook dat het na een drietal weken soms moeilijk is om nog te weten welk cadeautje voor wie was?. Zeker als je zoals mij het liefst alle pakjes in hetzelfde papiertje verpakt.

kado4a_2016

Daar hebben we dit jaar iets op gevonden. Kleine kerstballetjes werden voorzien van een naam in glittervinyl en elk pakje krijgt een kerstballetje. Zo hebben we niet alleen leuke (uniforme) verpakkingen maar weten we binnenkort nog welk pakje voor wie bestemd is.

kado4b_2016

En er liggen nog meer kerstballetjes klaar…

kado4c_2016

Wat er in die pakjes zit kan ik natuurlijk nog niet verklappen … of toch eentje al…

kado5a_2016

Dat aftellen daar had ik het al over, wel hier maakten we een aantal aftelkalenders. Terug met glittervinyl (roze voor de meisjes, zilver voor de jongens). Die glittervinyl verwerkt wel moeilijker dan de gewone vinyl, de letters komen makkelijk los van de drager, waardoor ze (na terugplakken) soms een beetje uit de lijn hangen. Maar de glitter maakt veel goed, want het ziet er zoveel leuker uit dan gewone vinyl.

kado5b_2016

Maar nu eerst aftellen naar de sint!

kado5c_2016

7 reacties op “Silhouette blogtour dag 2: kadootjes met labels…

  1. Leuk! Ja, hier wordt er ook vaak geknutseld, als ik bezig ben met mijn cameo, probeer ik de kinderen erbij te betrekken of iets anders te laten doen. En dan klinkt het hier van: “oh mama, da’s echt gezellig, zo samen knutselen!”. Ik hoop maar dat ik mijn zonen zoveel mogelijk creatieve kriebels kan meegeven en dat we nog veel samen kunnen freubelen! Zo’n aftelkalender zouden zij ook wel tof vinden!!

  2. Het idee van de kerstballetjes met naam vind ik echt super! Want ook hier liggen pakjes ingepakt klaar en moet ik me regelmatig eens herinneren wat nu weer voor wie is, dus volgend jaar los ik het ook zo op!

  3. Ik probeer nog eens een reactie na te laten … Gisteren lukte me dat niet (werd zelfs even als spammer genoemd)…
    Opnieuw dus!
    Kei origineel die kerstballetjes! Echt fijn, ook omdat iedereen hetzelfde heeft (ik hou nogal van niet te veel wirwar en verschillende dingen). Alleen lukt het me zelf nog niet zo goed om vinyl op ronde voorwerpen te plakken. Maar tja, oefening baart kunst zeker? 😀

    1. Blijkbaar gaat het fout wanneer ik mijn website wil invullen: hij zegt: ‘Geef url op’ terwijl deze ingevuld is… Geen idee hoe dit komt? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *