de feestoutfits deel 4

Op dat nieuwe hemd hoort natuurlijk ook een nieuwe blazer…

Sharon van zonen09 bracht onlangs een nieuw patroon uit, een blazer voor jongens … en toen ik de versie van Isabelle zag wist ik het onmiddellijk (die kleurcombinatie, dat stofje, …), ik ging ook zo eentje maken voor Wout…

jas1a_2017

Een mannenversie is er momenteel nog niet, maar dankzij Wout zijn mama had ik een goed passend mannen-blazer-patroon. En met het patroon en de handleiding van de jack-blazer kon ik het bestaande patroon aanpassen zodat ook Wout zijn sportieve versie met een ingewerkte kap kreeg.

jas1d_2017 jas1c_2017

De lijnen van de stof lopen mooi door tussen voorpand, zijpanden en rugpanden.
jas1b_2017

Voor de zakken wilde ik paspelzakken, zonder kleppen. En dat lukte prima met de handleiding die Sharon in het beginjaar van zonen09 publiceerde.

jas1e_2017

Jack is terug een leuk patroon met prima handleiding, het is dus zeker uitkijken naar de mannenversie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *