zomer…

Tijd voor losse speelkleedjes in tricot zonder mouwen … en laat dat nu juist ontbreken in Luna haar kleerkast. Ik had nog net voldoende bloemetjestricot over (ja ik ben mijn restjes eens aan het wegwerken) om een Amelia van Bella sunshine design te maken.

kleedje6a_2017

Het kleedje is momenteel meer dan lang genoeg, maar wie weet binnen twee maanden, want het lijkt momenteel alsof er elke week wel iets te klein geworden is …

kleedje6b_2017

Uit de laatste restjes maakte ik nog bijhorende haarstrikjes.

kleedje6c_2017

Ik maakte ook onmiddellijk een bijhorende bolero voor de frissere ochtenden …

kleedje6d_2017

kleedje6e_2017

En dan maar zwieren

kleedje6f_2017

Bewaren

3 reacties op “zomer…

  1. Heel mooi, geslaagde combinatie! Ik ga me dat patroontje ook aanschaffen. Ideaal voor een vijfjarige dochter die houdt van zwierkleedjes in zachte stofjes!

  2. De Amelia herkende ik meteen, heel mooie versie trouwens, maar welk patroon gebruikte je voor de bolero? Die vind ik namelijk nog knapper. Met de frisse ochtenden in het achterhoofd maak ik bijna nooit mouwloze jurkjes, en dit vind ik een mooie oplossing…

    1. Ik gebruikte een patroontje van een truitje uit bizzkids (dat ik ooit eens toe kreeg op het stoffenspektakel), maar je kan eigenlijk van om het even welk cardigan-patroon vertrekken. Ik verkorte het wat en zette er zelf een strook ruches aan, en ook aan de mouwen voorzag ik zelf met de overlock 2 sierrandjes (je mouwen 2-tal cm langer tekenen dus …). Dit was trouwens een testversie voor haar lentefeest-outfit (http://www.biebie.be/?p=1442 ).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *