zichtbaar…

Wij doen hier bijna alle lokale verplaatsingen met de fiets. L&L hebben een fluohesje van school en vragen dikwijls waarom ik dat niet aandoe. En ze hebben gelijk, je bent veel zichtbaarder tijdens de donkere wintermaanden.Ik maakte deze winter dus een fluohesje voor mezelf en voorzag die bovendien van extra ‘zichtbaarheid’ met reflecterende flexfolie.

cameo3e_2017

Toen ik voor Feeërieke de reflecterende vinyl mocht testen wist ik onmiddellijk dat dit een ‘fietsproject’ zou worden.

L&L kregen onlangs nieuwe fietshelmen, beiden dezelfde. Om toch te weten welke helm op welk hoofd past werd hun naam erop gezet. En hoewel de ‘donkere dagen’ voorbij zijn was ik toch vooruitziend en gebruikte ik reflecterende vinyl. Overdag gewoon ‘zilverkleurig, in het donker lekker opvallend.

cameo3f_2017

cameo3b_2017

cameo3c_2017

En ook de fiets werd voor van wat extra ‘licht’ in het donker.

cameo3a_2017

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *