raamstickers…

Nu de sint in het land is hebben we hier het venster versierd in pietenstijl. Ik heb witte vinyl van feeërieke op statische raamfolie geplakt, zodat we de stickers volgend jaar opnieuw kunnen gebruiken.

raamfolie1a_2016

In de knutselhoek zien we de witte stickers, maar ook langs de buitenkant krijgen we een leuk zicht.

raamfolie1b_2016

En als de Sint gepasseerd is dan worden ze vervangen door een kerstsfeer (kerstboom, ster, pakjes, rendier) en nadien komt een wintertafereel (slee, een gekende sneeuwman).

Ondertussen rolden er hier een aantal vanonder de cameo om cadeau te doen aan juffen en meester.

raamfolie1d_2016raamfolie1c_2016

Wil je zelf je raam te decoreren met deze twee A4-tjes laat hier dan een reden na waarom jij dit zou moeten winnen. Je kan deelnemen tot en met dinsdag 22 november. Op 23 november trekt een onschuldige meisjeshand de winnaar, zodat sinterklaas niet te laat langskomt.

 

10 reacties op “raamstickers…

  1. Superleuk!! Graag doen wij ook mee aan deze toffe wedstrijd, de kindjes en wijzelf zouden het heerlijk vinden en dan vindt de Sint zeker de weg naar ons huisje!!

  2. Waw, ik heb al veel gehoord en gezien bij een collega over de cameo… ben zelfs een beetje jaloers op jullie kindjes! Wat zou ik graag in dat huisje wonen met die mooie stickers op het raam… Daar kunnen alleen maar brave kindjes wonen 🙂

  3. Awel… Wij hebben op 30/11 een openklasdag, en het plan is: we nemen stiekem de school onder handen (of toch de ruiten ervan). Hou je het nog even geheim? Als we dit zouden kunnen winnen, dan spaart ons dat al een beetje werk 🙂

  4. om de dochter een hard onder de riem te steken die in opleiding is van leerkracht lager onderwijs en net een cameo gekocht heeft. Dit zou een super verrassing zijn voor haar leerlingen tijdens haar stage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *