Blogtour silhouettebloggers kerst 2017

Na een geslaagde editie in 2016 doen we ook dit jaar terug een silhouette blogtour. Vorig jaar maakte ik ‘kerst’labels voor alle kadootjes en ook dit jaar ging ik met de kadootjesverpakkingen aan de slag.

cameo12a_2017

En ik was niet de enige, zo kon je dinsdag al de kadoverpakking van Evi bij  Bellevi zien. Sofie van la vie de Sofie ging met kerstkaartjes aan de slag, Bieke van Studie Biezonder maakte muurdecoratie met glitter en onze trouwe sponser Feeërieke pimpte en lightbox. Vergeet morgen zeker niet te kijken naar de tafeldecoratie van Joni op yjonis en last but not least werkt Silke van spoetniksels met textielverf.

cameo12c_2017

Dit jaar werkte ik met washi-tape en liet ik de cameo sterren snijden uit glitterpapier. Daarna alles op een glittertouwtje kleven, wat tijdrovender was dan gedacht…

cameo12b_2017

En terwijl de cameo toch bezig was werd er nog een vlaggenlijn gesneden. Kijk eens wat een leuke snijbestanden je kan vinden bij Birds Cards.

cameo12d_2017

Ik verwerkte de happy new year en de cijfers tot een geheel, en hoe jammer dat ik de sneeuwvlokken te laat tegen kwam …

cameo12e_2017

Voor de kerst- en nieuwjaarsfeesten hebben we hier nog een verjaardagsfeest, dus maakte uit ik het glitterpapier ook nog een verjaardagsvlaggenlijn

cameo12g_2017

cameo12g_2017

Was je zelf ook creatief bezig rond het kerst of nieuwjaarsthema dan kan je jouw creaties delen  #silhouettebloggersbelgie en #kersttour17 of kom zeker ook eens kijken in de facebookgroup Silhouettebloggers België voor meer inspiratie.

 

2 reacties op “Blogtour silhouettebloggers kerst 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *